Omfugning af murværk udføres af specialister​

​Trænger din facade til at blive omfuget? Så er du kommet til det rette sted. Hos Mariehøj Murerforretning ApS har vi nemlig mange års erfaring indenfor bl.a. omfugning af murværk, som vi udfører udvendigt for både private og erhverv i Silkeborg, Aarhus, Herning og omegn.

Som murerfirma tilbyder vi også fugning imellem fliser, hvis det skulle være interessant for dig.

Hvorfor er det nødvendigt med omfugning af murværk?

Hvis fugerne i dit murværk er revnet, eller hvis der har været murbier, så er det vigtigt, at der bliver foretaget en omfugning af murværk. Får du ikke omfuget dit hus udvendigt, kan der nemlig risikere at komme fugt ind i murværket, og i værste fald kan fugten også komme indenfor.

Både vind og vejr slider på fugerne i murværket. Udover at det ikke er særligt kønt med en uregelmæssig fugning, så er det også skadeligt for selve konstruktionen. Når fugerne er beskadigede, vil det betyde, at husets mursten bliver nedbrudt hurtigere, end de ellers ville. Det er derfor vigtigt at passe godt på murværkets fuger og tage kontakt til et fugefirma, hvis fugerne er revnet. 

Hvem kan foretage en omfugning af murværk?

Alle kan i princippet selv varetage en omfugning af murværk, men det er både en meget hård og tidskrævende proces, og det er ikke mindst altafgørende, at det bliver udført korrekt. Det kan derfor godt betale sig at lade en professionel fugemand stå for opgaven.

Kontakt os og få foretaget professionel fugning af din mur

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på omfugning af murværk, og lader du os stå for opgaven, kan du være sikker på, at den bliver løst helt korrekt. 

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ønsker at få udarbejdet en pris på omfugning af murværk, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder desuden også renovering af badeværelse.

Ring og hør mere på telefon 40 29 14 11 eller skriv til vores e-mail mariehoejmurer@mail.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Få et uforpligtende tilbud

Går du i byggetanker, og søger et kvalitetsbevidst murerfirma, så kontakt os for mere information og få et godt og uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Baggesensvej 44

8600 Silkeborg

Find os på Google Maps

Kontaktinfo:

E-mail: mariehoejmurer@mail.dk

Telefon: 40 29 14 11

Firmainfo:

Mariehøj Murerforretning ApS
​CVR: 38250116