Opbygning eller renovering af badeværelse udføres

Drømmer du om at få bygget et ekstra badeværelse i huset? Eller trænger husets nuværende badeværelse til at blive renoveret eller moderniseret? Uanset hvilken badeværelsesopgave du står med, så er vi hos Mariehøj Murerforretning ApS klar til at hjælpe dig.

Som murer har vi mange års erfaring indenfor både opbygning af nyt badeværelse eller renovering af badeværelse, og vi udfører både opgaver for privatkunder og erhvervskunder i bl.a. Silkeborg, Herning og Aarhus samt i andre omkringliggende områder.

Vi har de rette kompetencer til opbygning og renovering af badeværelse

Vi har god erfaring indenfor etablering af badeværelser på 1. sal i lette gulvkonstruktioner samt naturligvis indenfor traditionelle opbygninger af badeværelser og badeværelsesrenovering. Vi har f.eks. svende, der stort set ikke laver andet end flisearbejde på badeværelser, og du kan dermed være sikker på, at du får din opgave udført af medarbejdere med gode kompetencer. 

​Vi lægger desuden rigtig stor vægt på altid at overholde vores aftaler, så du kan regne med os.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger i høj grad af, om der er tale om en lille eller mere omfattende renovering. Derudover afhænger den endelige pris også af, om du har nogle særlige ønsker til valg af materialer. Det kan f.eks. være, at du foretrækker en dyr og mere eksklusiv badeværelsesflise fremfor en billig flise, eller det kan være, at du omvendt ønsker at spare penge der, hvor det er muligt.

Kontakt os og få et udarbejdet et tilbud på dit nye badeværelse

Uanset om du skal have opført et nyt bad, eller om du skal have foretaget en renovering af badeværelse, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du skal bare ringe til os på telefon 40 29 14 11, skrive til vores e-mail mariehoejmurer@mail.dk eller udfylde kontaktformularen her på denne side. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Går du i byggetanker, og søger et kvalitetsbevidst murerfirma, så kontakt os for mere information og få et godt og uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

 
 
 
 
Vedhæft billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Baggesensvej 44

8600 Silkeborg

Find os på Google Maps

Kontaktinfo:

E-mail: mariehoejmurer@mail.dk

Telefon: 40 29 14 11

Firmainfo:

Mariehøj Murerforretning ApS
​CVR: 38250116