Renovering af badeværelse eller opbygning af nyt badeværelse

Drømmer du om at få bygget et ekstra badeværelse i huset? Eller trænger husets nuværende badeværelse til at blive renoveret eller moderniseret? Uanset hvilken form for badeværelsesrenovering, du står med, er vi hos Mariehøj Murerforretning ApS klar til at hjælpe dig.

Som murer har vi mange års erfaring indenfor både opbygning af nyt badeværelse og renovering af badeværelse. Vi udfører både opgaver for privatkunder og erhvervskunder i Silkeborg, Herning og Aarhus samt i andre omkringliggende områder.

Vi kommer også gerne ud til dig og hjælper dig med et nyt badeværelse til en konkurrencedygtig pris.

Etablering af badeværelse eller nyt bad? Vi klarer det hele

Vi har stor erfaring indenfor både renovering af badeværelse og etablering af nyt badeværelse. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os, uanset hvordan din specifikke opgave lyder. Vi kan klare det hele for dig – til en pris, der ikke vælter budgettet.

Hos Mariehøj Murerforretning ApS er vi vant til at lave:

  • Traditionelle opbygninger af badeværelser
  • Badeværelsesrenovering
  • Etablering af badeværelse i tilbygninger og i eksisterende rum
  • Etablering af badeværelser på 1. sal i lette gulvkonstruktioner

Medarbejdere med de helt rette kompetencer – altid

Når du vælger os til at hjælpe dig med dit badeværelse, er du garanteret alle nødvendige kompetencer samlet ét sted. Vi har nemlig medarbejdere, som er specialister indenfor bestemte fagområder.

Uanset om du skal have lavet et lille nyt bad, renovering, flisearbejde eller andre opgaver i forbindelse med renovering af badeværelse, kan du derfor være sikker på, at du får din opgave udført af erfarne medarbejdere hos os.

Du vil bl.a. kunne møde svende hos os, som stort set ikke laver andet end flisearbejde på badeværelser. Dén, og vores andre ekspertiser, glæder vi os til at bruge hos dig.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Hvis du overvejer at få lavet et nyt bad, sidder du formentlig med spørgsmål som hvad koster et nyt badeværelse? Det vil vi gerne give dig et tilbud på. 

Men det er svært at give faste priser på renovering af badeværelse eller etablering af et nyt badeværelse, før vi kender til opgavens type og omfang.

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger af, om der er tale om en lille eller mere omfattende renovering. Vi har derfor brug for at danne os et overblik over, hvad du ønsker at få lavet, før vi kan give dig en mere nøjagtig pris. Når vi kender omfanget, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig - naturligvis til en fair og god pris.

Vi kan give dig et tilbud på en pris, når vi kender mere til:

  • Omfanget af din opgave
  • Om der er tale om renovering eller nyetablering
  • Om badeværelset skal laves i en ny tilbygning eller i et eksisterende rum
  • Om vi skal lave en totalløsning eller en del af arbejdet
  • Hvad du ønsker vores hjælp til​

Derudover afhænger din endelige pris også af, om du har nogle særlige ønsker til valg af materialer. Det kan f.eks. være, at du foretrækker en dyr og mere eksklusiv badeværelsesflise fremfor en billig flise, eller at du omvendt ønsker at spare penge, hvor det er muligt.

Du kan regne med os – både personligt og fagligt

Vi lægger rigtig stor vægt på altid at lave løsninger, både du og vi kan være stolte af. Vi tror nemlig ikke på lappeløsninger, og vi vil hellere bruge vores tid på at lave et nyt badeværelse, du kan have glæde af i mange år frem.

Når vi går til en opgave, er det vores faglige stolthed, der driver os, og det er uanset, om det gælder vådrumssikring eller nye fliser. Desuden er det vigtigt for os, at du har en god oplevelse fra start til slut – vi er trods alt i dit hjem, og det respekterer vi hele vejen igennem.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Uanset om du skal have opført et nyt bad, eller om du skal have foretaget en renovering af badeværelse, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du skal bare ringe til os på telefon 40 29 14 11, sende os en e-mail til mariehoejmurer@mail.dk eller benytte dig af vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om nyt bad, priser, et tilbud eller andet.​

Få et uforpligtende tilbud

Går du i byggetanker, og søger et kvalitetsbevidst murerfirma, så kontakt os for mere information og få et godt og uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

Baggesensvej 44

8600 Silkeborg

Find os på Google Maps

Kontaktinfo:

E-mail: mariehoejmurer@mail.dk

Telefon: 40 29 14 11

Firmainfo:

Mariehøj Murerforretning ApS
​CVR: 38250116